top of page

Decibel profilsystem för glasväggar


Vi har nu äran att presentera ett modernt profilsystem av det smarta och flexibla dörr- och glasväggsystemet ROCA Decibel i aluminium.

Decibel är ett profilsystem för glasväggar och glasdörrar som erbjuder ett komplett sortiment med stor flexibilitet för en rad inredningslösningar. Passar perfekt för kontorsmiljöer, rumsindelningar, hemmakontor, vinförvaring, garderober och mycket mer.


Med Decibel är det möjligt att bygga unika och individuellt anpassade lösningar som är enkla att installera. Decibel har en slimmad design och håller hög kvalitet. Systemet finns i mattsvart och naturanodiserad aluminium. Låt dig inspireras av New Yorks gamla industrikvarter med att välja till spröjs och få en så kallad "New York-vägg".


Snabbfakta:

  • Ljudreduktion upp till 35 dB

  • Enkel montering

  • Stabil konstruktion

  • Elegant design

Designa din glasvägg och/eller glasdörr med vår 3D konfigurator. Du kan själv enkelt rita din glasvägg eller glasdörr, se pris, mått och beställa din lösning direkt online.



OBS, vi levererar inte glas i nuläget utan enbart kantprofil, spröjs, dörrkarm, gångjärn, handtag, lås och dörrstängare. Även om vi i dagsläget inte levererar glas, kan du givetvis ladda ner dina ritningar och där finna ritning för glas.


Till vår produktkonfiurator. Du når konfiguratorn endast som inloggad företagskund. Om du inte redan har inloggning skapar du det här.

För mer information, kontakta oss på 010-483 40 25 eller order@gothes.se.

Källhänvisning: Text och bild Göthes Industribeslag



Ring vår Order & Kundservice

bottom of page