top of page
Modern Architecture

Grossisten Göthes Industribeslag

Göthes Industribeslag är en leverantörsoberoende distributör av lås- & beslagsprodukter. Hos oss hittar du märkesprodukter för professionellt bruk från marknadsledande tillverkare. Kvalificerad support, erfarenhet och kunskap är något du får på köpet. Med starka ömsesidiga bindningar verkar våra leverantörspartners kring kärnan Göthes Industribeslag - en oberoende grossist till nytta och glädje för våra kundpartners.

Nummer ett på beslag

Här finner du marknadens bredaste och djupaste sortiment av lås och beslag för den så kallade OEM-marknaden, tillverkare av dörrar, fönster, fasader, grindar och portar. Oavsett vilket materialslag (trä, stål, aluminium, PVC) det handlar om, så har vi den rätta produktportföljen. 

Det handlar om allt du kan tänka dig för olika dörrmiljöer att låsas, öppnas och stängas. Produkter som är klassificerade och klarar hårda krav vad gäller inbrottsskydd, brand och säker utrymning. 

Uppgiften handlar även mycket om komfort och bekvämlighet. Det ska gå enkelt och lätt, ibland parat med automatiska och digitala funktioner. Många av produkterna hamnar i offentlig miljö, där det även ställs krav på till exempel handikappanpassning. 

 fler än 50 ledande varumärken

Enkelt att beställa

-Hos oss har du en kontaktman för alla dina ärenden, berättar Bo Löfgren som är inköpare och ansvarig för innesäljarna  på Göthes Industribeslag. Till din hjälp har vi även en bra webbshop som har utvecklats till en fantastisk beställningsfunktion där du bland annat kan se vad vi har i lager och dina egna avtalspriser. 

Samarbete skapar möjligheter

-Nyckeln till framgång handlar mycket om service, kompetens och logistik, men även att vi anses vara trevliga att ha att göra med. 

På Göthes Industribeslag försöker vi att vara ute hos kunderna så mycket som möjligt. Genom att lära känna varandra ser man bättre vad som kan åstadkommas tillsammans. 

-Våra medarbetare är specialister. Med deras hjälp kan vi erbjuda en funktion i din verksamhet, inte bara produkter. Allt detta sammantaget gör att vi är en av de ledande aktörerna i Sverige på lås och beslag. 

Order

Vill du snabbt komma i kontakt med oss och beställa varor går det utmärkt att utnyttja vår ordertelefon se kontakter eller skicka din order/förfrågan till oss på order@gothes.se

Ring vår Order & Kundservice

bottom of page