top of page

Om Göthes Industribeslag

Välkommen till Göthes Industribeslag AB, ett personligt grossistföretag inom dörr, fönster och fasadindustrin

Den 2 oktober 2014 blev Industribeslag Sjögren AB en del av Göthes koncern, ett förvärv som stärker och breddar Göthes position på OEM-marknaden inom lås, beslag och säkerhet. Per den 1 maj 2015 bildades det nya bolaget Göthes Industribeslag AB.

Göthes Industribeslag har ett heltäckande produktsortiment inom beslag och automatik för dörrar, fönster och fasad. Vi är en komplett samarbetspartner när det gäller produktutveckling, projektering, kundanpassning och logistiklösningar. Göthes Industribeslag är och kommer att förbli specialiserade på att förse tillverkare av dörrar, fönster samt fasader med kvalitetsbeslag från produktledande svenska och utländska leverantörer.

Tillsammans skapar vi framtid

Ett samarbete som präglas av öppenhet och långsiktighet ger grogrund för utveckling och tillväxt. Som grossist och varuförsörjare vill vi på Göthes Industribeslag vara kittet i hela din varuleverans. Förutom att vi på utsatt tid levererar den produkt du förväntar dig kan du lita på att vi har kännedom om vad marknaden erbjuder.

Kanske har du önskemål om något specifikt och vill att vi ska titta på varuförsörjningsprocessen - vad det kostar att få in produkten, lagerhållning och utpris. En öppen dialog är grunden för nya alternativ och möjligheter.

Det som är unikt och kännetecknar vårt företag är medarbetarna. Deras kunskap, tekniska kompetens och personliga egenskaper ger förutsättningar för att tillsammans med dig skapa en spännande och givande framtid.

Ring vår Order & Kundservice

bottom of page