top of page
Formani, obsessed by details

Minimalism inom design, obegränsade möjligheter

Upptäck FORMANIS utvalda produktserier för den skandinaviska marknaden.

I sin helhet tar designbeslag liten plats men i det stora helt avgörande – interiört som exteriört. Men det är inte alltid helt lätt att välja rätt beslag – ur ett tekniskt perspektiv. Just därför tar FORMANI det ett steg extra och anpassar ett utvalt sortiment för den skandinaviska låsstandarden. 

Det skandinaviska programmet

Det skandinaviska programmet omfattar åtta beslagskollektioner varav sju är samarbeten med välkända designers som David Rockwell (USA), Piet Boon (NL) och Edward van Vilet (NL). Utöver de specifika designkollektionerna finns FORMANI BASICS kollektion som uppfyller ett spektrum av skandinavisk enkelhet anpassad efter flexibel budget. Tack vare FORMANIS minimalistiska uttryck och val av ytbehandling matchar denna kollektion perfekt den skandinaviska stilen även känd som den Nordiska Stilen.

Inblick till FORMANIS kollektioner

Alla FORMANIS dörrhandtag är del av en beslagsserie, bestående av dörrbeslag, fönsterbeslag, möbelbeslag, samt andra tillval. Sammanlagt har FORMANI 18 beslagskollektioner, skillnaden mellan det skandinaviska programmet och de europeiska kollektionerna är främst rosetten till dörrhandtaget och deras tillbehör. Nedan är en liten inblick till FORMANIS design.

Vårt team av erfarna
servicetekniker är aldrig långt borta

Vårt huvudkontor och lager är i Falun. Vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö och Huskvarna. Vilket betyder att service och råd inte är långt borta. Besök oss gärna och upptäck FORMANI närmare.

Göthes Industribeslag AB är exklusiv återförsäljare för Formani i Sverige.

  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Instagram
_DSC9632.jpg

Our Clients

Ring vår Order & Kundservice

bottom of page