top of page
Intelligent fixing making strong connexions

PEANUT Connecting System

Make stronger connections med den patenterade PEANUT®-komponentteknologin. Otroligt starka och självlåsande kopplingsbeslag.

I träarbetets värld utgör sökandet efter innovativa lösningar som effektiviserar processer utan att ge avkall på kvalitet eller estetik en pågående utmaning. Idag avtäcker PEANUT-hårdvara, en liten men betydelsefull komponent som revolutionerar möbelkonstruktion och design.

Peanut conecting system.png

Vad är PEANUT?

PEANUT Connecting System: Det ultimata kopplingsbeslaget för osynliga fogar är nu äntligen tillgängligt i Sverige via Göthes Industribeslag AB som exklusiv återförsäljare.  

Speciellt designat med trä- och möbelindustrin i åtanke. Peanut Connecting System från Intelligent Fixings producerar exakta 45° och 90° fogar där beslaget nyper hårt och vinkeln blir perfekt.  Kopplingsbeslagen lämpar sig även bra för att låsa fast skivmaterial, exempelvis sammankoppla köksskåp och väggpanel. Bearbetning görs snabbt och effektivt med hjälp av fräs och en borr.

PEANUT i dina projekt:

 

Att implementera PEANUT är förvånansvärt enkelt. Även om det kräver tidigare bearbetning är processen rak och du behöver inte speciella verktyg för installationen. Här visar vi dig hur du gör det steg för steg och ger några tips för att säkerställa en perfekt montering.

 

PEANUT är inte bara ett beslag i sin enkelhet; det är en lösning som tar dina möbelprojekt till en ny nivå av professionalism och estetik. Oavsett om du renoverar ditt hem eller påbörjar ett nytt DIY-projekt, erbjuder PEANUT den effektivitet, hållbarhet och perfekta finish du letar efter.

Upptäck Intelligent Fixings patenterade PEANUT®-komponentteknologin. Otroligt starka och självläsande kopplingsbeslag.

Vårt team av erfarna
servicetekniker är aldrig långt borta

Vårt huvudkontor och lager är i Falun. Vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö och Huskvarna. Vilket betyder att service och råd inte är långt borta. Besök oss gärna och upptäck Intelligent Fixings närmare.

Göthes Industribeslag AB är exklusiv återförsäljare för Intelligent Fixings i Sverige.

  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Instagram
_DSC9632.jpg

Our Clients

Ring vår Order & Kundservice

bottom of page