top of page
Modern Architecture

Göthes Industribeslag Intelligent Logistik

Valfriheten är stor när det gäller områdena kommunikation, beställning, leverans och fakturering. Vår flexibilitet lämnar utrymme för dina egna önskemål eller så kan du tryggt låta oss arbeta med en befintlig lösning.

Kundanpassade logistiklösningar

Som vanligt utgår vi även från ditt behov när det gäller leveransen. Eftersom vi har ett tätt samarbete med våra kunder vet vi hur deras situation ser ut. Det innebär att kunden får varorna levererade på det sättet han önskar. Någon vill ha paketen märkt på ett visst sätt. En annan har önskemål om en viss leveransordning.

Eget lager, men ändå inte

Flera av våra kunder har vårt lager som sitt eget. Du är välkommen du också. Det innebär att du själv aldrig behöver sitta med ett lager, utan låter oss sköta det. På så sätt får du både inköps- och lagerfunktionerna. Dessutom får du tillgång till vår kompetensresurs. Vilket är nog så nyttigt.

E-handel

Genom att använda vår E-handelslösning så kan du bekvämt, vilken tid på dygnet som helst, lägga order. Där har du även tillgång till dina prisuppgifter. På vår e-handel kommer du även att kunna se interaktiva leveransbesked på de artiklar som inte håller leveranstiden. Fortlöpande information får du här på hemsidan.

EDI mot tillverkare

Vi arbetar idag till större delen med EDI mot våra största tillverkare. EDI står för Electronic Data Interchange, vilket i korthet betyder att beställningar, ordererkännanden samt fakturor utbyts elektroniskt mellan affärssystemen. Detta gör att vi snabbare kan ge kunden ett leveransbesked samt spar på miljön.

Order

Vill du snabbt komma i kontakt med oss och beställa varor går det utmärkt att utnyttja vår ordertelefon se kontakter eller skicka din order/förfrågan till oss på order@gothes.se

Ring vår Order & Kundservice

bottom of page