Varför inte ett OLDA dörrstopp i marmor, ek, läder eller kolfiber?

Intresset för dörrstopp och dörrkoordinatorer ökar ständigt, speciellt efter införandet av pulverlack i både vitt och grått samt rostfria beslag. Under den senaste tiden har allt fler önskat specialanpassningar med unika färger.

Detta har resulterat i att OLDA ibland tar fram bland annat dörrstopp i unika RAL eller NCS färger enligt kundens specifikation. Vanligtvis tar det mellan två och fyra veckor att ta fram en specialkulör, beroende på hur ovanlig kulören är.

Nu utökar OLDA dramatiskt möjligheten att specialanpassad färg, struktur och mönster genom ett nytt samarbete som ger mer än 4 000 olika varianter att välja på genom vattenöverföringsteknik!

Själva tekniken (WTP) går ut på att en mönsterfilm läggs på en stilla vattenyta, för att sedan aktiveras och lösas upp. Sedan dippas produkten genom mönstret, tvättas och torkas, kontrolleras och slutligen skyddlackeras innan produkten är klar för leverans.

Att kunden även kan påverka mönster och struktur på ytan ger helt nya möjligheter för dörrbeslagen att antingen helt smälta in i sin omgivning och/eller försköna sin omgivning på ett helt nytt sätt genom att sticka ut rejält.

Det går till och med att skapa sin helt unika kombination av färg, struktur och mönster om man inte hittar något som passar bland de 4 000 olika varianterna.

OLDA Innovation har sedan 1992 skaffat sig lång erfarenhet av utveckling, konstruktion och tillverkning av automatiska & manuella kantreglar, dörrstopp, dörrkoordinatorer, handtag, skyddade golvbleck, karmöverföringar samt glid-, styr och slutbleck.

Vill du veta mera om specialanpassade dörrbeslag från RZ OLDA Innovation AB? Kontakta Per Yman på per.yman@gothes.se


HUVUDKONTOR FALUN
Roxnäsvägen 14
Box 1928
791 19 Falun

FSG GÖTEBORG

Britta Sahlgrens g. 1
421 31 Västra Frölunda

FSG & LAGER STOCKHOLM

Elektravägen  31
126 30 Hägersten

FSG MALMÖ

Kosterögatan9
211 24 Malmö

FSG HUSKVARNA

Esbjörnarp 10
561 92 Huskvarna

ÖPPETTIDER

Vardagar 7.30-16.30

Lunchstängt 12:00-13:00

 ©  2018 Göthes Industribeslag AB

  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Ring vår Order & Kundservice

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER