top of page

Hygienisk och barriärfri öppning och stängning av entrédörrar

Hygienisk och beröringsfri in- och utpassering Automatiska dörrsystem ger en hygienisk, bekväm och barriärfri in- och utpassering i offentliga byggnader, hotell och kontor och är särskilt lämpade för vårdcentraler och sjukhus, inklusive operationssalar. Dörrarna öppnas automatiskt utan att besökaren behöver använda händerna, vilket förhindrar att bakterier överförs.

Modern och diskret design I representativa lokaler är det viktigt att dörrarnas design harmonierar med byggnadens övriga arkitektur. Ett bra exempel är köpcentret Mall of Scandinavia i Solna där vi försett dörrbladen med en svart ram som döljer dörrautomatiken – en kundanpassad lösning som bidrar till det estetiska uttrycket.

Energieffektiv passage mellan inre och yttre utrymmen Eftersom automatiska dörrar endast öppnas när det behövs minimeras inflödet av kall utomhusluft vilket sparar energi. ECdrive T2 är ett automatiskt linjärt skjutdörrssystem med termiskt separerade dörramar och ett bra alternativ ur energisynpunkt.För mer information om GEZE system lösningar kontakta Per Yman på per.yman@gothes.seComments


Ring vår Order & Kundservice

bottom of page