Hygienisk och barriärfri öppning och stängning av entrédörrar

Hygienisk och beröringsfri in- och utpassering Automatiska dörrsystem ger en hygienisk, bekväm och barriärfri in- och utpassering i offentliga byggnader, hotell och kontor och är särskilt lämpade för vårdcentraler och sjukhus, inklusive operationssalar. Dörrarna öppnas automatiskt utan att besökaren behöver använda händerna, vilket förhindrar att bakterier överförs.

Modern och diskret design I representativa lokaler är det viktigt att dörrarnas design harmonierar med byggnadens övriga arkitektur. Ett bra exempel är köpcentret Mall of Scandinavia i Solna där vi försett dörrbladen med en svart ram som döljer dörrautomatiken – en kundanpassad lösning som bidrar till det estetiska uttrycket.

Energieffektiv passage mellan inre och yttre utrymmen Eftersom automatiska dörrar endast öppnas när det behövs minimeras inflödet av kall utomhusluft vilket sparar energi. ECdrive T2 är ett automatiskt linjärt skjutdörrssystem med termiskt separerade dörramar och ett bra alternativ ur energisynpunkt.


GEZE SYSTEM LÖSNINGAR


För mer information om GEZE system lösningar kontakta Per Yman på per.yman@gothes.seHUVUDKONTOR FALUN
Roxnäsvägen 14
Box 1928
791 19 Falun

FSG GÖTEBORG

Britta Sahlgrens g. 1
421 31 Västra Frölunda

FSG & LAGER STOCKHOLM

Elektravägen  31
126 30 Hägersten

FSG MALMÖ

Kosterögatan9
211 24 Malmö

FSG HUSKVARNA

Esbjörnarp 10
561 92 Huskvarna

ÖPPETTIDER

Vardagar 7.30-16.30

Lunchstängt 12:00-13:00

 ©  2018 Göthes Industribeslag AB

  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Ring vår Order & Kundservice

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER