top of page

GÖTHES INDUSTRIBESLAG AB söker innesäljare till vårt huvudkontor i Falun!Om Göthes Koncernen och Göthes Industribeslag AB!

Göthes Industribeslag AB är en av världens äldsta familjeägda beslagsgrossist som idag är marknadsledande i Norden. Allt sedan 1861 då grundaren Jean-Abraham Göthe slog upp portarna i centrala Falun så har det ledande mantrat varit att erbjuda bästa möjliga service.

Göthes Koncernen består av Göthes Industribeslag AB (280 Mkr) Göthes Säkerhet AB (65 Mkr) Göthes Teknik AB (12 Mkr) samt Beslaget AB (28 Mkr) som tillsammans omsätter drygt 385 mkr och är trygga arbetsgivare åt 65 medarbetare, där J.A. Göthes AB är moderbolag.


Om Logistikcentrum:

Från vårt 3000 m2 stora lager med cirka 10 000 artiklar till ett lagervärde om ca 50 Mkr servar vi Skandinaviens dörr, fönster & fasadproducenter med lås & beslag. Vi hanterar dagligen ca 5 ton lås & beslag. Digitalisering är & kommer alltid vara en viktig del av vår framtida utveckling, där vi idag arbetar med fyra lagerautomater tillsammans med ett modernt affärssystem för att säkerställa vår goda leveranskvalité till alla våra affärspartners.


Om framtiden:

Trots oroliga tider är alla bolagen inne i en expansiv fas där spännande projekt stundar för att möta morgondagens utmaningar. Vi satsar starkt på digitalisering, hållbarhetsarbete samt att utveckla vår fastighet i Falun med arbetsmiljö som flöden för bästa möjliga effektivitet.


Vi erbjuder:

· Ett självständigt och spännande arbete med frihet under ansvar

· En organisation i ständig utveckling

· En erfarenhet och dynamiskt team av arbetskollegor

· En ledning med fokus på utveckling i en positiv atmosfär


Vem är du?

Låter detta intressant & som en spännande utmaning att vara en viktig pusselbit i?

Då ska du inte tveka att söka tjänsten som innesäljare vid vårt huvudkontor i Falun.

För att passa in i vårt Team behöver du vara främst vara en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp där det är högt i tak. Du ska vara driven samt engagerad i ditt arbete med stark vilja att alltid prestera ditt bästa & hitta nya vägar till framgång i dina arbetsuppgifter. Om det passar så finns det även goda utvecklingsmöjligheter inom koncernbolagen.Arbetsuppgifter:

· Du kommer att ha ett operativt kundansvar för ett antal utvalda kunder.

· Du kommer att arbeta tätt ihop med övrig organisation och tillsammans utveckla kundrelationer. · Du ansvarar för att på ett självständigt och professionellt ansvara för exempelvis orderhantering, teknisk rådgivning, samt att ta hand om och hantera offertförfrågningar. · I tjänsten ingår även vid vissa tillfällen att medverka vid kundbesök samt även delta vid upprättande och uppdatering av olika avtal.

· Utbildning inom vårt produktsortiment ges löpande internt som hos våra leverantörer.Önskvärda kvalifikationer:

· Du är en driven person med en gedigen servicekänsla.

· Du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete och samarbetar gärna tillsammans med andra för att uppnå bästa resultat och leva upp till kundernas förväntningar.

· Du kommer att arbeta i ett team där din samarbetsförmåga värderas högt.

· Du är en person som bidrar med en god stämning och som vill bidra till företagets framgång.

· Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift samt datorvana.

· Tidigare erfarenhet av liknade arbete är meriterande.

· Erfarenhet av lås & beslag är meriterande men inget krav.


Intresserad?

Vi genomför rekryteringsprocessen i egen regi, och ansökningar accepteras endast via e-post. Skicka din CV och personligt brev till karriar@gothes.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Comentarios


Ring vår Order & Kundservice

bottom of page