top of page

"DETALJER ÄR INTE DETALJER. DE GÖR SKILLNADEN"

-CHARLES EAMES


Även om detaljer bara är en liten del av helheten, kan de göra eller förgöra den. Dörrbeslag är en sådan detalj och spelar en viktig roll för helhetsupplevelsen. Det är delvis tack vare samarbetet med flertalet designers som FORMANI®’s produkter har etablerat sig inom designsvärlden att vara mer än just en detalj. FORMANI tillverkar exklusiva dörr-, fönster- och möbelbeslag och grundades i Holland 1989.

Namnet FORMANI är en kombination av de italienska orden forma och mani som betyder; ”shape for the hands”.

Sedan 2008, när Pim Aarts, VD och ägare förvärvade företaget, har FORMANI kommit att bli en ledande tillverkare och ett välkänt internationellt varumärke inom ”holländsk design” med en rad populära och ikoniska produkter som säljs i 45 länder över hela världen. Exklusiv partner i Sverige är Göthes Industribeslag. Formani har tillsammans med Göthes Industribeslag nu utvecklat och lanserat en serie designtrycken och beslag anpassade för skandinavisk låsstandard. Med FORMANI får du en genomgående design på beslagen i hela huset, från dörr och fönster till badrumsinredning.


För mer information, kontakta gärna Per Yman på per.yman@gothes.se alt. vår orderavdelning order@gothes.se eller 010-482 40 25Comments


Ring vår Order & Kundservice

bottom of page